Po spotkaniu sie z przyjació³mi Alis zaproponowa³a mi polowanie na bakugany .
- Dobra idziemy polowac na bakugany , lecz to ty wybierasz miejsce do którego sie udamy . - Odpowiedzia³em
RasLuta niewiem zabardzo gdzie morzemy iśæ szukaæ Bakuganów morze ty wybierzesz miejsce gdzie pujdziemy . -Odpowiedzia³am
No niech pomyśle ... Mo¿e nad wodospad ? - zapyta³em
Alis odrazu siê zgodzi³a wiec udaliśmy siê nad wodospad . Wskoczy³em do wody a Alis za mn± .
Poka¿e ci miejsce o którym wiem tylko ja i Przemson , tam sa niezbadane groty . - Powiedzia³em , I Weszliśmy do groty . Po 1h iściu ci±gle w dó³ coś przebieg³o obok nas . Potraci³o Alis . Zaswieci³em lartark± i by³y to ....
(teraz adminie dokoncz)
By³y to dwa bakugany :
I Bakugan Darkusa Kotwicozaur [450]
II Bakugan Aquosa M³otozaur [400]
... Wyprawa Trwa dalej
Kiedy zobaczy³am Kotwicoza³ra odrazu do niego podesz³am , i wzie³am go na rence .
Rasluta tesz wzio³ M³otoza³ra na rence.Popatszy³am sie na RasLute i powiedzia³am , RasLuta coś mi sie wydaje ¿e mamy nowe Bakugany.
Odrazu zaprzyja¿niliśmy sie z naszymi nowymi Bakuganami.I poszliśmy dalej.
Po d³ugiej i nieoczekiwanej podró¿y mieliśmy jak na razie po jednym bakuganie, ale " nie zbadane s± ście¿ki Boga " . Podeszliśmy jeszcze jakiś kawa³ek i zda³em sobie sprawê ¿e sie zgubiliśmy . Musieliśmy rozbic obóz nie mia³em zadnego namiotu lecz zabra³em ze sob± dwa spiwory . Zapasy tez mia³em i poczêstowa³em Alis . Zasneliśmy w nadziei na wiêcej przygód .
Rankiem Alis mnie obudzi³a . Spakowa³em wszystko i nagle coś g³ośno trzasnê³o . Huk by³ tak g³ośny ¿e przekroczy³ próg bólu .
Za rogu wyskoczy³y dwie postacie , nie wiem kim lub czym by³y ........
(Teraz Admin czy Alis ? )
Byli to Veksosi ...
Shadow Prove ( Darkus)
i
Mylene ( Aquos)
Zaproponowali walkê 2 vs 2
Wyprawa trwa dalej ... Teraz Alis
Kiedy zobaczy³am Veksosów to odrazu pomyśla³am sobie , mojom pienknom chfile na szukanie bak³ów diabli sobie wzieli
Jednak ucieszylam sie bo dawno nie walczy³am walki grupowej.Powiedzia³am RasLuta ja biore Shado³a Pover a ty Mylene .
To zaczynamy walke -Powiedzia³am
RasLuta ty zaczynasz walkê
Teras RasLuta....
/ walka 1 vs 1 bakugan tak jak w vestroi /
Karta otwarcia start ! [P]
Volta [440] START !!!
Tr . Mylene ...
Karta otwarcia start ! [P,N]
Alpha Hydranoit [550] START !
Na mojom KO.
Mylene :
Macubass[700] Start na KO RasLuty
Shadow Prove:
Hades[600] Start na KO Alis
Teraz wasz ruch
KO START !
Postac !
Volta [880] vs Macubass[700]
Super moc aktywacja
Zanurzenie: Dezaktywuje kartê otwarcia.( Dla Macubassa)
[Volta [440] vs Macubass[700]
KSM ! Blokada !
Volta [880] vs Macubass[700]
Te¿ coś !!
Super moc Aktywacja !!
Kompozycja Bitwy: Zabiera 400 punktów mocy przeciwnikowi.( Dla Macubassa)
Volta [480] vs Macubass [700]