Po spotkaniu sie z przyjaciółmi Alis zaproponowała mi polowanie na bakugany .
- Dobra idziemy polowac na bakugany , lecz to ty wybierasz miejsce do którego sie udamy . - Odpowiedziałem
RasLuta niewiem zabardzo gdzie morzemy iść szukać Bakuganów morze ty wybierzesz miejsce gdzie pujdziemy . -Odpowiedziałam
No niech pomyśle ... Może nad wodospad ? - zapytałem
Alis odrazu się zgodziła wiec udaliśmy się nad wodospad . Wskoczyłem do wody a Alis za mną .
Pokaże ci miejsce o którym wiem tylko ja i Przemson , tam sa niezbadane groty . - Powiedziałem , I Weszliśmy do groty . Po 1h iściu ciągle w dół coś przebiegło obok nas . Potraciło Alis . Zaswieciłem lartarką i były to ....
(teraz adminie dokoncz)
Były to dwa bakugany :
I Bakugan Darkusa Kotwicozaur [450]
II Bakugan Aquosa Młotozaur [400]
... Wyprawa Trwa dalej
Kiedy zobaczyłam Kotwicozałra odrazu do niego podeszłam , i wziełam go na rence .
Rasluta tesz wzioł Młotozałra na rence.Popatszyłam sie na RasLute i powiedziałam , RasLuta coś mi sie wydaje że mamy nowe Bakugany.
Odrazu zaprzyjażniliśmy sie z naszymi nowymi Bakuganami.I poszliśmy dalej.
Po długiej i nieoczekiwanej podróży mieliśmy jak na razie po jednym bakuganie, ale " nie zbadane są ścieżki Boga " . Podeszliśmy jeszcze jakiś kawałek i zdałem sobie sprawę że sie zgubiliśmy . Musieliśmy rozbic obóz nie miałem zadnego namiotu lecz zabrałem ze sobą dwa spiwory . Zapasy tez miałem i poczęstowałem Alis . Zasneliśmy w nadziei na więcej przygód .
Rankiem Alis mnie obudziła . Spakowałem wszystko i nagle coś głośno trzasnęło . Huk był tak głośny że przekroczył próg bólu .
Za rogu wyskoczyły dwie postacie , nie wiem kim lub czym były ........
(Teraz Admin czy Alis ? )
Byli to Veksosi ...
Shadow Prove ( Darkus)
i
Mylene ( Aquos)
Zaproponowali walkę 2 vs 2
Wyprawa trwa dalej ... Teraz Alis
Kiedy zobaczyłam Veksosów to odrazu pomyślałam sobie , mojom pienknom chfile na szukanie bakłów diabli sobie wzieli
Jednak ucieszylam sie bo dawno nie walczyłam walki grupowej.Powiedziałam RasLuta ja biore Shadoła Pover a ty Mylene .
To zaczynamy walke -Powiedziałam
RasLuta ty zaczynasz walkę
Teras RasLuta....
/ walka 1 vs 1 bakugan tak jak w vestroi /
Karta otwarcia start ! [P]
Volta [440] START !!!
Tr . Mylene ...
Karta otwarcia start ! [P,N]
Alpha Hydranoit [550] START !
Na mojom KO.
Mylene :
Macubass[700] Start na KO RasLuty
Shadow Prove:
Hades[600] Start na KO Alis
Teraz wasz ruch
KO START !
Postac !
Volta [880] vs Macubass[700]
Super moc aktywacja
Zanurzenie: Dezaktywuje kartę otwarcia.( Dla Macubassa)
[Volta [440] vs Macubass[700]
KSM ! Blokada !
Volta [880] vs Macubass[700]
Też coś !!
Super moc Aktywacja !!
Kompozycja Bitwy: Zabiera 400 punktów mocy przeciwnikowi.( Dla Macubassa)
Volta [480] vs Macubass [700]