Sonda zwi±zana z tym tematem:
http://www.nowavestroia.pun.pl/viewpoll.php?id=758
Mam taki pomys³, czy mo¿na by do gry dodaæ bakugany, wymy¶lone przez graczy?
Ich tworzenie mog³o by wygl±daæ tak:
Nazwa Baka
Gpower: np. od 250 do 600G
Moce:
Tu wzór
Nazwa mocy:
Krótki opis
Premie lub kary do mocy(np. od 40 do 400G na plus lub minus)
Blokowanie KO(tak lub nie)
Blokowanie KSM(tak lub nie)
Czy mo¿e zostaæ zablokowana(tak lub nie)
ka¿dy gracz móg³by stworzyæ do 3 w³asnych baków, a ostateczna decyzja o ich utworzeniu pozosta³aby w rêkach administracji (Dana, Przemsona, Storma i Ashminta) decydowali by oni te¿, ile twórca, zap³aci za jego utworzenie.
Wszelkie opinie i sugestie mile widziane.
Ostatnio edytowany przez Ezraell Blacklighter (2011-11-09 18:21:52)
Karta Postaci Ezraella Blacklightera
"Dopóki walczysz, jeste¶ zwyciêzc±."
Augustyn z Hippony
"Je¶li chcesz byæ wielki, zaczynaj od rzeczy ma³ych. Zak³adaj g³êboki fundament pokory, skoro zamierzasz budowaæ wysoko."
Augustyn z Hippony
Ok, nikogo to nie interesuje, szkoda
Augustyn z Hippony
"Je¶li chcesz byæ wielki, zaczynaj od rzeczy ma³ych. Zak³adaj g³êboki fundament pokory, skoro zamierzasz budowaæ wysoko."
Augustyn z Hippony
mnie interesuje mam wymy¶lonego baka Tornardera Pyrusa ale mam aquosa wiêc mo¿e byc aquos
Tornader? Niez³a nazwa
Augustyn z Hippony
Augustyn z Hippony
Tworzenie bakuganów, KSM i KO w³asnego pomys³u jest mo¿liwe we w³asnym O¶rodku Badawczym.
___________________________________________________________________________________________
Wiem, ¿e nigdzie o tym nie jest napisane, ale narazie tylko ja mam w³asny o¶rodek, wiêc po co o tym pisaæ.
Uwaga
Szukam chêtnych i aktywnych stra¿ników [moderatorów], którzy o¿ywi± to forum. Zg³aszajcie siê na PW.
Bêdê bra³ udzia³ w testowaniu systemu "Bakugan: Advanced program 3.2" Ale bêdzie jazda!!!
Karta Postaci Dana G³ównego Administratora
wiêc jak za³o¿yæ o¶rodek?
Augustyn z Hippony
Augustyn z Hippony