Chodząc po Wirtualnej Przestrzeni i oglądając walki , które się odbywały na arenach , podziwiałem młodych graczy jak zacięcie walczyli znalazłem też swoich przyjaciół którzy też walczyli na arenach . Każdy z nich wygrywał pojedynki nie dziwne mają już doświadczenie w bitwach i dobre bakugany a o dobrego przeciwnika trzeba poczekać , ponieważ dużo więcej jest początkujących niż zaawansowanych graczy , ale zdarzają się i Ci lepsi gracze z którymi jest już trudniejsza walka . Zajrzałem na Ranking , zajmowałem 3 miejsce w Wirtualnej Przestrzeni . Chodząc dalej spotkałem przyjaciół , którzy zakończyli walkę na arenie i przyszli odpocząć . Rozmawialiśmy o walkach które stoczyli i ich taktyki walk a także Rankingu . Nagle naszą rozmowę przerwał głos Marucho , który zadzwonił do mnie na komórkę . Powiedział że ma dla mnie niespodziankę i żebym przyszedł do niego do gabinetu . Byłem nieco zdziwiony tą wiadomością ale po chwili pożegnałem przyjaciół i wyruszyłem do Marucho . Gdy weszłem do gabinetu nikogo nie zastałem , nagle rozległ się głos Marucho chodź do laboratorium , poszedłem . Marucho powiedział że ma dla mnie niespodziankę , mówiąc tylko że to pomoże mi w trudniejszych walkach . Byłem zaciekawiony . Marucho dał mi ....
Dan ???
Gauntlet .
- Na pewno Ci się przyda podczas obrony Vestroi....
Uwaga
Szukam chętnych i aktywnych strażników [moderatorów], którzy ożywią to forum. Zgłaszajcie się na PW.
Będę brał udział w testowaniu systemu "Bakugan: Advanced program 3.2" Ale będzie jazda!!!
Karta Postaci Dana Głównego Administratora