Tu opisujemy jedną z Kart SuperMocy [miło jeśli jeszcze nikt go nieopisał ].
Niezgapiamy od innych!!!
Uwaga
Szukam chętnych i aktywnych strażników [moderatorów], którzy ożywią to forum. Zgłaszajcie się na PW.
Będę brał udział w testowaniu systemu "Bakugan: Advanced program 3.2" Ale będzie jazda!!!
Karta Postaci Dana Głównego Administratora
Zbanowany
Trójząb zagłady- dla Alpha Hydranoida ta super moc jest podobna do super mocy Chaosu Serca Ciemności tylko że dla Hydranoid otrzymuje 300pkt i niszczy kartę otwarcia i super mocy (nie do zablokowania) . To jest potężna super moc.
2
Uwaga
Szukam chętnych i aktywnych strażników [moderatorów], którzy ożywią to forum. Zgłaszajcie się na PW.
Będę brał udział w testowaniu systemu "Bakugan: Advanced program 3.2" Ale będzie jazda!!!
Maxymalny Smok-to moc dla dragonoida od neo do najnowszego (narazie) lumino ta super moc to atak rdzenia vestroi dodaje mu aż 700pkt i przeciwnikowi odejmuje 400pkt (tej super mocy nie da sie anulować)
Ostatnio edytowany przez patry77 (2010-12-10 09:57:00)
3+
Ale mam pytanie [odpowiedź na PW] Czy to nie jest tak, że ona dodaje 700 punktów, a odejmuje nadmiar mocy spowodowany użyciami KSM ???
Uwaga
Zbanowany
Poprawa Testu:
Płomienie Nieskonczoności-dla fros dragonoida i apolonira dodaje 500 pkt mocy i odejmuje 2000 przeciwnikowi i dezaktywuje karte otwarcia i super mocy. Smok zaczyna płonąć szarym płomieniem i każdy atak odbija od siebie. To najpotężniejsza super moc związana z rdzeniem.
2000 pkt odejmuje ??? Jasne może jeszcze frytki do tego ???
Ja bym Ci postawił 2+ max słabo opisane plus przesadzone ...
Dan Kuso
Parys napisał:
2000 pkt odejmuje ??? Jasne może jeszcze frytki do tego ???
I ja się w pełni z nim zgadzam!!! [nawet jeśli tak jest na serio]
1
Uwaga
Trąbo atak- Tylko dla Tuskora swoja trąbą może zaatakować bakugany na sąsiednich kartach otwarcia.
Poprawa:
Smoczy Wojownik: Supermoc Neo Dragonoida (Rdzeń Vestroi) - Przeciwnik traci wszelki nadmiar mocy, przywraca ją do stanu bazowego a Neo Dragonoid zyskuje 600 punktów mocy.
Trochę lepiej 3+
PS: Więcej popraw nie można max 2 do każdego testu
Parys chyba zapomniałeś że: TO JA TUTAJ OCENIAM!!!
Brian 4-
Uwaga
ostrze murasame-Może go używać jedynie dryoid,Dodaje bakuganowi 100 pkt zabierajac przeciwnikowi 100pkt,Dryoid dostaje pomarańczowe ostrze z domeny subtery.